Proyecto social

Comprometidos con nuestros valores.

Spai Carioca  propone a sus socios y amigos la práctica de multitud de actividades  de baile en diferentes modalidades, poniendo especial énfasis en la práctica de la Samba Carioca o de Gafiera, motivo por el cual se fundó esta asociación.

Ofrecemos clases de Samba de Gafieira a un precio simbólico a los socios de Spai Carioca, con ventajas adicionales en la cuota de socio para las personas en situación de desempleo y para niños menores de 14 años cuando se inscriben varios hermanos.


CAMPANYA SOLIDARIA DE REIS «CAP NENA I NEN SENSE JOGUINA»

Desena edició d’Spai Carioca de la Campanya solidaria «Cap nena i nen sense joguina», Spai Carioca col•labora amb l’Ajuntament de Sant Boi en l’apadrinament de les cartes als Reis Mags de les famílies sense recursos del barri.

En aquesta edició organitzem un contacontes el dijous 23/desembre a l’Ateneu Familiar i el dimarts 28/desembre al teatre de Can Massallera. Taquilla inversa, tot el recaptat serà destinat integrament a l’Ajuntament per aquesta campanya.

Podeu fer la vostra col·laboració anticipadament al número de compte de l’Associació:

OPENBANK  ES55 0073 0100 5605 0615 8757

Si voleu participar explicant un conte, és molt senzill, us haureu de preparar un conte de no més de 5 minuts, ens heu d’enviar 20 segons del fragment del conte que voldreu explicar, un tall per veure si el podem adaptar i com el podem adaptar dins de tot l’acte. Podeu enviar aquest tall al correu info@spaicarioca.com abans del 20/novembre.

Gaudirem de la participació d’alguns músics i ballarins a més dels contes i moltes sorpreses més. Tot l’esdeveniment tindrà una durada d’uns 45/50 minuts.